Sigurimi Privat i Shëndetit ofrohet për herë të parë nga SIGAL UNIQA Group AUSTRIA dhe mundëson mbulimin e shpenzimeve mjekësore dhe klinika dhe spitalet më të mira në Shqipëri dhe thuajse në të gjithë botën.

Për më shumë informacion për tre mbulimet që ofron SIGAL UNIQA Group AUSTRIA, ju lutem klikoni këtu.

 

  

Llogaria juaj eshte e aktivizuar nese keni dorezuar pyetesorin dhe foton.
Perdorues/Nr.Karte
Datelindje
dit muaj vit